förlåt för dålig uppdatering

hej :) förlåt för att jag iaf inte har skrivit på länge, har bara inte orkat.
vene vad jag ska skriva, kan väl berätta vad jag gjort dom senaste två dagarna. i fredags mådde jag inge bra så jag var hemma från skolan och gjorde inget. jo typ kolla på desperet housewives säsong 1, låna den av mattih. sen så satt jag lite vid datan och gjorde lite läxa. jättekul.. och igår så gjorde jag inte heller nått, mådde inte bra då heller, jag räkna klart matten iaf. sen på kvällen var det ju pearl harbour, älskar den filmen! har sett den nåra ggr nu, och den är fortf lika bra och sorlig.  jaaa, idag har jag match annars ska jag inte göra nått har jävligt ont i magen just nu så det är bäst jag tar det lite lugnt.
men ni får ha det så bäst, puss! /karin
 

för i helvete

idag har vi varit ute i regn, blåst och kallt och haft lekar. skitkul! (host) Vi gick in efter ett tag och stannade där. Då vart det lite bättre iaf.

När jag var påväg hem fucking sticker en geting mig på foten. jag hade inte gjort den ett skit och så sticker den mig, och sitter fast där. Det är svullet som fan och svider mer än vad jag nånsin tänkt på att det gör.
orkar inte skriva, det gör fett ont!
hörs <3

skolan är förjävlig

shoo, det är ankan här. Har inte uppdaterat speciellt mycket nu på ett tag men vafan, så jävla mycket skola och fotboll.
börjar få panik med det där med skolan. För att ens få G i NO måste man rita en ritning på en bro i rätt skala och sen bygga den riktigt bra till ritningen. Så i eftermiddags kunde jag inte sluta må dåligt över det. Min ritning var skit och min bro var för enkel. Men jag valde en annan och vips så sa min lärare att jag kunde bli arkitekt, typ.
och det är ju inte bättre för att man aldrig får sova ut och går runt som en zombie. Men jag har iallafall lärt mig nu att killarna i min skola inte är så dumma i huvet som jag har trott (om ett par av dom iaf) vissa är ganska roliga, om man orkar umgås med dom :)

måste städa här hemma. Allt ser förjävligt ut, men mitt huvud är liksom inte tillräckligt bra just nu. borde ta en alvedon och sen sätta igång. får ju se hur det går .

oj ni kanske märker att jag är trött haha? <33


mer fotboll

hejhej :) kom hem från skolan för en stund sen. och om ca en timme ska jag på fotboll, har match idag också. mot stocksund tror jag. vill verkligen vinna för dom har inte förlorat en enda match och  deras målskilnad är 31-2.. hm, litee bättre än våran ;) men vi ligger faktiskt trea i den här serien, bra tkr jag. men bloggar efter matchen, hare bra<3 / karin

glad :)

tjaah :D
vi vann matchen, det är därför jag är glad haha. 2-0 till oss blev det. egentligen kanske det borde vart mer till oss, men vi lyckades inte få in bollen i mål, fast vi var så mycket bättre. eller jag tyckte det iaf (: och så hade vi våran supermålis elsa som rädda en straff, underbart!  men alla var jätteduktiga, bra gjort tjejer! :D
hahaha sen blir man ju alltid på bra humör när man är med familjen pettersson, fast madde var inte med dåra, men dom är så jävla roliga! hahahah matte är skönast fan, haha eller hur?! :D och therese oxå ofc :P<3 men nu måste jag duscha sen ska jag sova. har sovmorgon imrn, jippi.. börjar 40 min senare haha :P kul liksom, hinner aldrig sova ut så går typ runt som en zombie i skolan, nästan iaf haha. men godnatt hörs imrn <3 / karin


en snabbis

ska på match nu, hoppas vi vinner. det är mot KB, blääää! men vi tar dom lätt fan ;) aja, måste gå, ska till thess nu.
skriver såklart efter matchen hur det gick, om inte ankan gör det :P
puss! / karin


jag kan int hålla koll på grejer.

jag var nyss på väg ut genom dörren för att gå till träningen. Sur på mig själv var jag oxå, eftersom att jag verkligen aldrig kan hålla koll på tider. men sen får jag ett sms där det står att jag skulle ha fika till dagens match. shit asso hade ingen aning om det och det vara bara att gå tillbaka in igen. lite skönt var det iallafall att få slippa komma försent till träningen. och fotbollsmatch är ju typ underbart. Måste verkligen glidtackla nån idag, så jävla kul. Förra gången tryckte jag bara till en tjockis, men det var helt okej det med.

fan jag har hört att man kan sluta växa om man inte äter tillräckligt med proteiner.
Är det sant? För jag är lite för kort enligt mig och nu när jag är vegetarian vill jag ju inte stanna i växten. idag åt jag qinoa sallad när jag kom hem, syster sa att det hade en del proteiner i sig iallafall. Kändes galet nyttigt oxå :)

fantastic four

hej :) har vart med mattih hela dagen, vi har inte gjort nått speciellt. thess och mathilda kom oxå :)
när jag kom hem plocka jag ihop mina saker till pappa, sen kolla jag på fantastic 4. det var en film som gick på trean. egentligen skulle jag kolla med mammsen, men hon hade andra saker för sig :P nu är filmen slut, så ska sussa nu. börjar 8 imrn -.-'  
sweet dreams!<3 / karin


hejhej

vet ni hur liten rutan jag skriver i är just nu. jag ser verkligen inte vad jag skriver, men jag orkar inte gå ner. haha vad skrev jag nyss ? har glömt -.-'
idag var jag med klara. vi cyklade och hon var lat. nu trippar jag runt i mina underbara kilklackar (stryk trippar. jag klampar fram)
nu ska jag dra. det är nog bäst innan jag repeterar samma sak en hundra gånger. puss <3 / ankan

ögongodis


hej jag är typ kär (aa)

promenad och desperet housewifes

hejsan :D sitter i mattihs säng och skriver på hennes minidator, haha den är så söt! haha men svår att skriva på :P
iaf, igår var jag med thess och mattih, vi gick på en promenad, eller, jaa kanske inte haha. men vi var ute :) tog massa kort och skmde ut oss haha men det är fan kul ibland. sen palla jag ine gå hem så det blev at jag sov här :) vi låg i hennes soffa och kolla på desperet housewifes och  typ halvsov :P
vaknade 12 idag, har inte gjort nått idag. skulle egentigen åkt till bålsta med alice och träffa wille men så blev det inte.
nu ska vi fortsättaatt kolla på DH, puss! /karin
lite bilder, enjooy <3 ( vi är inte seriösa på bilderna, och dom kanske inteär finast men vi bjuder på det )
   
  
 och jag älskar dig mattih!<3

barndomsvänner :)


jag älskar er otroligt mycket, det finns inte ord! <3 /K

fotboll är härligt, ibland.

ja, ibland så blir man så himla glad när man spelar, iaf när det går bra. fast det är väl klart ;) idag kändes det bra, 2-2 mot åkersberga. borde ha vunnit, tappade första 15min i andra halvlek, det var då deras mål gjordes.. men annars var vi helt klart bättre enligt mig iaf. sen måste jag bli tuffare igen, förut tog jag i allt jag kunde när jag gick in i närkamper, men inte längre :S måste börja tänka som jag och mattih tänkte förut "vafan spelar det för roll om dom gör illa sig? det är ju bara bra för oss" haha, iofs är det ju det, men riktigt så fult ska man ju inte spela. fast liiite hårdare och fulare kan man köra än vad jag har börjat göra. jaa, mer hade jag inte att skriva, ska ner och duscha nu, sen ringa mattih och thess :)

hare bra! <3 / karin


sy in mina jeans

jag är på dåligt humör, men jag ska sy in ett par jeans som jag fick av min kusin i usa. Dåligt humör är jag på för att jag inte kommer få några nya kläder i höst typ :/. bortskämd? kanske (inte) men det är inte så kul att bara ha typ 4 hoodtröjor att gå runt i. Jag vill ha underbara stickade kläder!
aja. Det här blir dom första jeansen jag syr in, så det kan hända att det blir förjävligt.

juste, sen drar min mor till usa i morgon bitti. Mormor är lite för sjuk nu :/ då får jag dras med pappa ännu längre och tänka lite extra på mormor. :( älskar ju henne, även om hon kan vara lite jobbig. men det är ju så när man är gammal.


portugal08, ser ut som ett fån i ansiktet, men det är bara för att jag läste.

hemmakväll

hej bloggen.
igår blev en hemma kväll. Satt med mamma och kollade på csi och casanova. helt okej faktiskt. gick och la mig jätte tidigt också. Blev helt slut av skolan typ. Usch.

nu sitter jag här och väntar på att en kompis ska logga in nånstans så vi kan hitta på nåt. Hennes mobil har blivit baxad så jag kan inte ringa. Får väl se vad vi hittar på.
btw har jag blivit vegetarian om jag inte sagt det. För miljön. Ska försöka att äta mer lokalproducerat också, men det är ju svårt. Det är ganska lätt att vara vegetarian änsålänge (utom att jag har fuskat med kräftor, men jag kan inte leva utan det), kan ju vara eftersom jag ändå inte varit speciellt förtjust i kött på sista tiden ändå.

vi hörs snart. Puss! / ankan

cookie och jag på blidö :)

allt jag har att säga att det här är en jävligt dålig dag

ni får en lista varför.
allmänt dåligt humör
försen till
skolan
ont i hjärta eller revben eller nåt
bråkar med folk
trött hela jävla tiden
fått betygskriterier för första arbetena i no och so, omöligt typ
människor som inte kan ge sig när man är på dåligt humör
mitt hår ser ut som ett fågelbo (och det gör det tydligen alltid enligt en "kär" gammal vän)
min mormor ligger tydligen på sjukhus
min katt som jag inte har träffat på jättelänge kommer tydligen inte hem i helgen som jag trodde för att han är sjuk
ont i nacken
ätit för mycket
min mobil funkade inte innan

och nu har jag nog varit nog med negativ. stannar hemma ikväll. kanske uppdaterar med bilder snart :)


kort dag :)

tjaah :D jag har fått tillbaka mitt internet! :D:D:D fett glad haha.
iaf, jag sitter här med elin och thess, vet inte vad vi ska hitta på men nått blir det iaf. slutade tio över tolv idag, sköönt!
men nu kan jag inte skriva mer, puuss <3 / karin


träning och spöregn

hej :)
kom hem från min träning för en stund sen, helt genomblöt var jag, inte kul. precis i början börja det spöregna och det sluta inte. stackars mig som hade en vit tröja haha helt genomskinlig. sen börja det blixtra och åska :s kul liksom. men annars så var den bra :D  

 nu skajag ner och laga mat. till efterrätt blir det saft och bulle, mums (a)
puss alla söta <3 / karin

fotbollsmatch.

hej alla söta :)
har precis dushat, härligt. vi vann matchen med 2-1, så bra. jag var målis gick väl helt okej, gjorde inte så mycket :p
annars idag har jag vart i skolan och med mattih. vet ni vad vi ska göra på no-laben? forska om träd. är inte det helt onödigt? det tycker jag iaf haha. jag och jonas forskar om kastanj hehe. 
men nu ska jag läsa lite bloggs och spela röjflaggor med mattih :D 

här får ni en bild på laget, loove <3 / karin

tyvärr är inte alla med på just den här bilden, men dom andra var så små.


shoo

kom nyss hem från elvira och ska snart iväg och köpa basketskor innan jag drar på fotbollsmatch.

idag var det simning i skolan. 200 m var man tvungen att simma, och vet ni vad? jag klara det. Flöt som en... gummianka :) (not) sen promenerade vi hem (underbart!:/) och när alla skulle ta bussen eller stanna på ett ställe tog jag bussen med  killarna och då helt plötsligt gör jag helt fel enligt dom eftersom dom tyckte jag skulle stanna med några kompisar. Vafan, man vill inte alltid umgås med samma! :)
 
men nu ska jag byta om , puss / ankan <3

.

hejsan. Vi hade brännboll idag i skolan. alla andra hade snack med sin mentor men eftersom vi inte har någon hade vi brännboll. Först kom jag som ensam tjej vilket var lite halvkul. såklart tvingade dom mig till att bli brännare oxå, men sen kom belin oxå, då vart det bättre.

nu är jag med mattih och thess och dom är lite annorlunda :) mattih verkar halvglad och sparkas och snackar om att jag ska skaffa glasögon haha.
sen är det fotbollsträningen. puss / ankan

basket är härligt, faktiskt

ikväll var det träning. Äntligen fick man springa runt på plan och typ garva samtidigt som man spelar och missar varje skott :). Dålig var jag ju helt klart, men vafan första träningen på så länge. Det är inte överraskande.

mindre lyckligare saker:
vi började skolan idag
min mentor som var ganska chill har slutat
jag har svårt att umgås med somliga just nu och det är bara mitt fel
min katt som jag inte träffat på jättelänge hade tydligen blivit sjuk. men han lever, vad jag vet iallafall
vi ska spela brännboll imorgon
jag har inte träffat vissa människor på skitlänge och jag saknar folk jag inte borde.
... sen finns det nog mycket mer att tillägga på den listan men hey, man kan inte vara för negativ.
jag har blivit snällare och det är positivt :)

och nu ska jag väl dra upp och smörja in mig med en av mina 7 hudkrämer (shit hur fick jag så många? använder knappt hudkräm :D)

och jag är så söt att jag bjussar på en galet gammal bild. förra sommaren , känns ganska gammalt iaf

when you look me in the eyes.


jag vet, jag vet. jag är lite efter men nu har jag fastnat för jonas brothers. jag älskar dom!
ville egentligen lägga in en video, men vet inte hur man gör så får nöja mig med en bild, men det går lika bra, dom är ju lika söta som dom sjunger bra :) men nu ska jag kolla om det finns nått på tv, puss! /k

jo ankan är fett duktig så jag hjälper K med det här. Här har ni when you look me in the eyes ;)


skola.

förlåt att jag inte har skrivit på länge. har inte haft tid liksom, men tur att ankan skriver då :) 
iaf, första dagen i skolan. helt okej, vi gick ju bara en timme men ändå. kul att träffa alla kompisar igen, fast iofs har jag vart med dom flesta på lovet :p så bäst var ju att träffa lollo, har inte träffat henne en ända gång. har saknat henne massor! <3 iaf, jag bytte ju klass och det känns bra (: bra schema fick vi ju oxå. men lovisa som lärare, gillar inte henne. aja, ska inte klaga ;) nu ska jag sluta, måste umgås med kusinerna dom åker hem i kväll.

jag ska börja lägga in bilder, men nu är det så att kameran är borta, mobilkameran trasig och internet på min dator funkar inte.. så sitter vid min brors dator, därför kommer det inte så många bilder just nu. men här är iaf en bild på mig och min underbara kompis alice när vi badar mitt i natten i turkiet. puss på er <3 / karin


shoo

det var ganska trevligt på the voice igår. bortsett från att det kryllade av fjoooortisar. Man fick slå sig fram till en bra plats oxå (typ) men ändå. Adam tensta och han som sjunger den där "what you got" var bra , fast flo ride var nog bäst, alla började skrika och hoppa när han kom. På vägen hem träffade vi en kille vi veeeerkligen tycker om (hoooost!) och jag blev tvungen att sätta mig bredvid honom på tuben. Sen började han ju såklart snacka om folk jag är bra kompis med så jag bad honom hålla käften typ. Eller så la ja mig i hans samtal. och sen satt vi och skrattade åt honom :)

jag sussade hos mattih och idag var vi i vällingby. Jag hittade en väska (äntligen!). Brun med långt axelband typ lagom stor.
men nu ska jag dra :) puss <3

tips

här har ni något jag oftast inte gör. Men nu ska jag ge er tips. men förvänta er inget banbrytande sätt att få naglarna långa och fina (haha vem skulle förvänta sig det efter att ha sett mina naglar) eller hur man sminkar sig snyggast.

Jag har slitet hår. går alltid runt med toffs och borstar mitt hår allt för sällan, tvättar för mycket. Dyrt shampoo har jag inte heller, det blir det vi har wella, barnängen mm.  Men igår fick jag hårmask eller nån slags inpackning från mattih, och det funkade jättebra på mitt hår! topparna känns mindre slitna, färgen ser bättre ut och hela håret är mycket mjukare.
Så om ni är som jag och glömmer att ta inpackning och grejer använd en sån. Min kom från Lindex tror jag. Hittade ingen bild och har ingen sladd, men det ser ut som en ansiktsmask i princip.
och på tal om det, ansikst masker är också fett sköna. hade en med varm röd jod när jag precis hade kommit hem från usa, och det var fett skönt och avslappnande.


mitt andra tips är annorlunda. och mitt tips är att...
när ni kommer hem på kvällarna kanske eller på morgonen när ni bara slappar, sätt på er ett par sidenkalsonger, en för stor t-shirt, en för stor tjocktröja, sätt upp håret i en boll mitt på huvudet och bara njut av att få ta det lungt. Jag känner mig jättebekväm i det och tror seriöst man mår lite bättre av det. i like to be a lodis.

haha okej nu är det här inte hur jag brukar se ut som lodis, men ni kanske fattar poängen :) Det är skönt!

äkta skinn, eller inte?

shit. jag hittade en snygg skinnjacka igår på jc. Lite för dyr för mig men pappa gick med på att köpa den eftersom att det är dom som ska betala jackor och skor och jag inte fått en ny jacka på två år, har köpt för egna pengar. men sen får jag reda på att det är äkta skinn. Då var jag inte lika förtjust i den jackan längre. Funderar ju på att bli vegetarian och då kan man inte springa runt med äkta skinn. Så jag kollade andra jackor lite och jag hittade flera snygga, men alla var äkta.
så ett tag funtade jag på att köpa den första jackan. men nu har jag bestämt mig, jag vill inte ha en äkta, jag vill ha fake skinn. det känns fel för mig med äkta.
vad tycker ni ? skulle ni satsa på att köpa äkta skinn (eller läder eller vad det heter), eller oäkta?

ikväll blir det the voice. gissar på att fjortisarna kommer vara överallt.  Synd.

vet ni vad?

jag skrev ett inlägg i morse. var ganska duktig oxå och gjorde det inte alltför snabbt. men sen började jag trycka på en knapp och då blev rutan pytteliten! och den gick inte att få större (liksom hela rutan var inte liten bara blogg.se grejen eller vad man ska säga) så jag publicerade inte. Nu har jag bytt dator :)

men nu orkar jag inte skriva... puss :)

blidö

tjah, båda här.
nu drar vi till blidö. borta är vi till typ torsdag eller nåt. Inget internet eller nåt men hey om ingen läser spelar det inte så stor roll liksom. Men vi kommer ha kul :) om inte vädret är sämst och allt är helt dött. då får vi underhålla oss med kortleken antar jag, och ankans fina tuschpennor och ritblock.

sakna oss inte för mycket, we will be back <3

ankan skriver

haha oj! det var kanske inte den skönaste färgen för ögonen jag valde till designen. Menmen.

sov hos julia igår. Fast hon är hundvakt så vi sov liksom inte i hennes hus. Hunden hette enso och var en fransk bulldog. Eller man skulle oxå kunna kalla den halvgalen. Den bet i mina jeans, lät som en gris och sprang ganska mycket fram och tillbaka. Sen skulle hon och hälsa på sin nya brorsdotter (!) imorse, kom igår kväll typ. Så jag gick hem och slappade, gjorde 200 situps, hoppade studsmatta och kollade på tv. Sen åt jag middag typ och gick ut med några kompisar. tillslut kollade vi på snakes on a plane hos malun. Ganska dålig film egentligen, menmen.
vill verkligen fixa mera bilder , men jag har liksom inte hittat motiv till mitt proffsiga (extremt) fotandes. Det är inte speciellt kul att fota en grå himmel och ett havdött träd.

och jag fattar inte hur folk kan tycka devote är enklare än blogg.se. helsvårt ju !

typ duktiga

hellu :) jag och alice har varit jätteduktiga idag, vi har tränat. ja faktiskt, vi har gjort massor med situps, armhävningar, rygglyft, stått plankan, stått 90grader mot en vägg och typ "kissande hunden" hahah. sprungit har vi gjort oxå. det var faktiskt skönt, vi sprang i en kvart i skogen och lyssna på musik. har ju nån träningsdag med fotbollen på söndag, då ska man klara av att springa 20 min utan att stanna, mm lycka till säger jag bara.. haha nej men jag tror faktiskt att det kommer gå, bara man vill lite så ;)  guud va kul det kommer bli att träffa alla fotbollstjejer igen! vårat lag är verkligen underbart <3 har saknat fotbollen oxå, jag älskar att spela!
nu sitter vi här, jag ska snart gå och duscha så vi kan komma in till stan nångång. 
men ha det bääst, puss! / K


stolt. trodde jag...

jag trodde jag skulle komma hem och vara bajsstolt. Jag gick ut och sprang imorse!
men stolt är jag inte, jag skäms. Jag har absolut ingen som helst kondition. Kunde typ springa i 1 minut sen hade jag varken ork eller viljan att forsätta springa. Så jag gick mest, sprang lite då och då. Skulle iochförsig kunna skylla på mitt knä och min jetlag, men vad fan! ingen kondis.

Och sen skulle jag fixa designen. är inte ens i form för det. ville ha rundade kanter liksom men gjorde headern för liten. självklart. ni ser ju hur det ser ut liksom.
men det ska fixas , direkt om jag fattar hur, men annars tar det ett tag.

puss / ankan
och shit vad jag är dålig på att fota! men jag har lärt mig vart man ändrar bländare och slutare iallafall ;D även om jag inte riktigt fattar numrena.


jetlaggad

Jag vaknade 5 imorse. Jävligt tidigt , men då somnade jag ju typ vid 6 på karins säng (a) sen kom pappa och hämtade mig och då somnade jag på soffan till 11 och då gick jag och sov i min egen säng. Jo jetlaggad.  

nu är jag inne på nån sida. Verkar jätte bra. man får presentkort på kicks efter ett tag.
bli medlem du med !

tror jag ska ut och springa idag, :) vet inte vart men det löser sig nog. Ha det bra, puss! <3

då var man hemma

och det är nog en av de få gångerna jag kommer hem och blir glad över regnet som ligger över stockholm. För nu är jag trött på det där med usa. Jag är trött på mig familj, trött på min mormor och trött på att inte umgås med folk i min ålder. Jo jag är hemsk, jag är trött på min mormor. En galet gammal dam jag träffar en gång om året och som nog snart kommer dö (vilket jag tycker är jätte sorgligt, så hemsk är jag inte). men det där med att hon berättar samma sak 10 ggr och allt. jag tål det inte. Shoppingen var jag väl kanske inte så trött på, men annars var det mesta med usa tråkigt i slutet.

jo shopping blev det. vet inte hur jag ska visa det. Återkommer med det. '

ska förresten börja fota med D50n vi har nu när syster har ny kamera. Så det blir mkt finare bilder nu, snart.
träffar väl K idag. kommer somna om det inte blir av snart. jag har bara halvsovit lite till och från sen klockan 4 amerikansk tid igår. Är väl sen klockan 13.00 här igår då. Snark

kista idag

hejsaan :) har vart i kista idag med alice, vi skulle ha sett på bio men det gick ingen bra. ajaa, jag prova nåra jeans, men jag köpte inget. snart ska jag hem till henne och se på film, kmr inte ihåg va den hette..
måste dra, hare bra /K

.

idag har jag vart med alice och mathilda, vi var och badade. efter det gick vi och hyrde film, love and other disasters hette den. helt okej film, lite konstig menmen.
orkar inte skriva mer nu, men ha det bra /k


RSS 2.0